Ring oss: +47 95 80 30 97 

Kultur

Treff: 352

Skrevet av: Marit Eide Dahl
Foto: Kåre Petter Sundet

Helt siden mars i år har vi venta på kulturopplevelser. På grunn av koronapandemien har hele Norge blitt sulteforet på både kino, teater, konserter og alt annet som vi liker å gå på i fritiden.

Read More
Treff: 65

Skrevet av: Marit Eide Dahl

Merete Løndal er en norsk billedkunstner som fokuserer på urettferdighet og forskjeller i samfunnet, noe som gjenspeiles i hennes verk, både i malerier og trykk. 
Bildene er samfunnsaktuelle, engasjerende, uttrykksfulle, moderne og kule. Vi fikk se alt fra finanskrise og kvinnekamp til presidentvalg i USA, på malerier og silketrykk.

Read More
Treff: 100
Skrevet av: Kåre Petter Sundet

Drivere av 8èrn Pub på Brekstad inviterte sist torsdag sine gjester til quiz med Arne Scheie og Egil «Drillo» Olsen. 100 personer møtte opp
 
Gjestene fikk akkurat det de hadde håpet på da Egil «Drillo» og Arne virkelig leverte varene.
De to har hvert sitt hovedfelt. Arne Scheie med superhusk og store kunnskaper innen temaet idrett og Egil «Drillo» Olsen som bare øser av sine kunnskaper om fakta innen geografi, folk, land og verdensdeler.
Read More
Treff: 91

Skrevet av: Marit Eide Dahl

Endelig var tiden inne for at Sissel Olsen kunne åpne sin separatutstilling på Galleri Empati. Den hadde blitt kraftig utsatt på grunn av Covid19.

Sist lørdag ble det åpning og publikum kjente absolutt sin besøkelsestid. Smittevernreglene ble strengt ivaretatt og publikum ble oppdelt i flere grupper. Det lille intime galleriet rommet ikke alle på en gang.

Read More