Ring oss: +47 95 80 30 97         Copyright: fosningen.no

Kultur

Treff: 632

Lørdag 21.november var publikum invitert for å bli med på Uthaug Songlags forestilling "Pop og Rock" i Ørland Kultursenters "Store Sal". Denne forestillingen skulle egentlig vært satt opp i mars i år, men på grunn av covid-19 måtte oppsettingen utsettes.  Etter flere måneder med venting slapp sangerne fra Uthaug seg løs og de leverte virkelig varen. Det ble sakt at generalprøven var adskillig bedre med hensyn til presisjon og gjennomføring, men hva gjør vel det. Vi som ikke opplevde generalprøven vet ikke hva vi gikk glipp av så etter journalistens vurdering fikk de fremmøtte virkelig valuta for billettpengene. Dette kan Uthaug Songlag være stolt av og da er det bare å gå i gang med neste prosjekt.

Tekst og foto: Kåre Petter Sundet

Read More
Treff: 377

Skrevet av: Marit Eide Dahl
Foto: Marit Eide Dahl

En hjemløs som frøs om natten har en helt sentral rolle i opphavet til Kirkens Bymisjons oransje skjerf.

Read More
Treff: 744

Skrevet av: Marit Eide Dahl
Foto: Kåre Petter Sundet

Helt siden mars i år har vi venta på kulturopplevelser. På grunn av koronapandemien har hele Norge blitt sulteforet på både kino, teater, konserter og alt annet som vi liker å gå på i fritiden.

Read More
Treff: 424

Skrevet av: Marit Eide Dahl

Merete Løndal er en norsk billedkunstner som fokuserer på urettferdighet og forskjeller i samfunnet, noe som gjenspeiles i hennes verk, både i malerier og trykk. 
Bildene er samfunnsaktuelle, engasjerende, uttrykksfulle, moderne og kule. Vi fikk se alt fra finanskrise og kvinnekamp til presidentvalg i USA, på malerier og silketrykk.

Read More
Treff: 452
Skrevet av: Kåre Petter Sundet

Drivere av 8èrn Pub på Brekstad inviterte sist torsdag sine gjester til quiz med Arne Scheie og Egil «Drillo» Olsen. 100 personer møtte opp
 
Gjestene fikk akkurat det de hadde håpet på da Egil «Drillo» og Arne virkelig leverte varene.
De to har hvert sitt hovedfelt. Arne Scheie med superhusk og store kunnskaper innen temaet idrett og Egil «Drillo» Olsen som bare øser av sine kunnskaper om fakta innen geografi, folk, land og verdensdeler.
Read More
Treff: 324

Skrevet av: Marit Eide Dahl

Endelig var tiden inne for at Sissel Olsen kunne åpne sin separatutstilling på Galleri Empati. Den hadde blitt kraftig utsatt på grunn av Covid19.

Sist lørdag ble det åpning og publikum kjente absolutt sin besøkelsestid. Smittevernreglene ble strengt ivaretatt og publikum ble oppdelt i flere grupper. Det lille intime galleriet rommet ikke alle på en gang.

Read More
Treff: 299

Tores pionerarbeid ble hyllet

For snart ett år siden døde musiker Tore Røstad, og gode musikervenner i bandet «Rockin` Daddies» samlet sist lørdag venner og musikk-interesserte for å presentere Tores pionerarbeid med CD`n «Strike your hammer».

F-F: KÅRE PETTER SUNDET

Read More