Ring oss: +47 95 80 30 97         Copyright: fosningen.no

2022-11-10 Mølnarevyen 2022 - BEST EVER

Treff: 1131

Mølna Teaterlag presenterer: - "Konnja vårre vær"


Bildetekst: kommer

Mølna Teaterlags revy 2022 - "Konnja vårre vær" - BEST EVER

Noen ganger har journalisten ekstra lyst til å skryte av ting som foregår på scenen. Dette er en av dem. Et fantastisk godt orkester med god lyd og kjempefin lyssetting, og så har vi selve ensemblet. Amatører, men aldri har fosningen.no sett og hørt det bedre. Det er ikke bare folk fra gamle Bjugn kommune som er stolte. Tommelen opp kom også fra besøkende fra gamle Ørland kommune. 

For fosningen.no: Kåre Petter Sundet

Det første fosningen.no vil bidra med er å gi et godt råd til alle som ser disse bildene og enda ikke har kjøpt billett. Det er ganske sikkert en stol å få leie i kveld eller lørdagskvelden. Dette må dere bare oppleve.

Fosningen.no lar bildene tale for seg da det ikke var et eneste innslag som var for langt, eller kjedelig, og selv om ikke alle innslag skapte like mye latter så var det stor underholdning. Bare å høre orkesteret og sangen som ble prestert var verd inngangspengene alene. 

Instruktør: Kine Larsen Kimo
Leder Mølna Teaterlag: Astrid Mørk-Østraat
Lyd: Arnt Grande
Lys: Yngve Henriksen


Husbandet: F.v.: Hans Eide (kapellmester/tangenter), Torkil Østraat (gitarer), Tor-Erik HaagenstadvVik (slagverk), Rayner Harøy (bass)
Bildet over: Vida Magnussen