Ring oss: +47 95 80 30 97         Copyright: fosningen.no

2022-10-21 Ny hjertestarter til Fosen Terapeutiske Senter

Treff: 494


Paul Andre Kovsand t.v. og Rune Bjerke får overrakt en helt ny hjertestarter fra LHL Bjugn, her representert ved Asbjørn Hellem (leder LHL Bjugn) t.v.  og Rolf Kristian Karlsen (studieleder LHL Bjugn) t.h.

 

Hjertestarter på plass hos Fosen Terapeutiske Senter i Bjugn

LHL Bjugn har gjennom årene delt ut flere hjertestartere strategisk plassert i tidligere Bjugn kommune, og denne gangen er det Fosen Terapeutiske Senter i Bjugn sentrum som har fått gleden av å motta denne innretningen. Paul Andre Kovsand og Rune Bjerke har sitt daglige virke i Fosen Terapeutiske Senter og de er veldig glade for at de nå har fått en hjertestarter på plass.
– Dette er en skikkelig god gave. Vi har så langt, i løpet av alle de år vi har drevet i Bjugn, ikke hatt behov for en slik en, men vi er jo fullt klar over at akkurat det kan hende når som helst. Vi kan vel være så åpen å se at vi selv burde hatt en slik på plass for lenge siden, men slik ble det nå ikke. Vi er derfor veldig klar på at denne gaven betyr veldig mye for oss. Vi håper at alle bjugninger merker seg at vi nå har en slik lett tilgjengelig på veggen. Det kan bety at vi sammen, i en gitt situasjon, kan redde liv, sier Kovsand og Bjerke.


En flunkende ny hjertestarter finnes nå på: