Ring oss: +47 95 80 30 97 

Informasjon

Treff: 611

Velkommen inn på nettavisen fosningen.no.

I disse dager skifter denne nettsiden navn fra KP`s Fotos til "FOSNINGEN.NO". Årsaken til navnebytte er at antall klikk på albumene har økt kraftig, og nå viser det seg at det også er behov for artikler med bilder som i en hvilke som helst avis.
Dette faktum gjør at jeg ønsker å forlate det personlige preget dette nettstedet har hatt. Lokale aviser rundt oss som Selbyggen, Verdalingen og Oppdalingen har gitt inspirasjon til navnet "Fosningen".  Men det betyr ikke at vår lille nettavis skal dekke hele Fosen sånn over natta. Det blir for ambisiøst, men hvem vet hva fremtiden bringer. I startfasen, som trolig betyr 2020 og 2021, vil Ørland kommune, som inkluderer tidligere Bjugn kommune, være vårt område med gjeste-innslag fra Åfjord og Indre Fosen.
Dette er helt ferskt for "oss" og er derfor uprøvd, men "vi" er meget forventningsfulle, og håper at nye samarbeidspartnere blir med på satsingen.

Nye medarbeidere
Dette er ikke helt klart enda, men tidspunktet for å endre språkbruken fra "jeg" til "vi" er modent da det er opprettet kontakt med et par navn som er svært interessant. I løpet av noen dager eller uker håper "vi" å ha vårt første team klart.

Så langt er vi kommet....... 

Mvh
Kåre Petter Sundet
 

 

Slik er fosningen.no bygd opp

 

1.SIDE: Startsiden - Neste skritt videre og innlogging på de 12 nyeste bildealbumene.
FOSNINGEN+:
OM FOSNINGEN: Her finner du informasjon og nytt fra "fosningen.no".
BILDEGALLERI: Her finner du alle 130 bildealbum fordelt i kategorier.
NYHETER: Her finner du alle våre avis-artikler. Organiseringen er ikke klar.
KULTUR:
SPORT:
KONTAKT OSS: Her finner du kontaktinfo og innlogging til nettsidens aller helligste. Det er her vi kontrollerer artikler før publisering.

 

 

Treff: 229
Koronaen har stoppet nesten alt av idrett og kultur, og det betyr det er få foto-prosjekter å gyve løs på. Har du en ide så gi oss tips på SMS 95 80 30 97. Er også svært interessert i nyhetssaker i hele Fosen. Brann, slagsmål, politiaksjoner og andre aktiviteter er interessant. RING ELLER SEND SMS.  Mvh fosningen.no