Ring oss: +47 95 80 30 97         Copyright: fosningen.no

Informasjon

Treff: 1425

22.04.2021 Nye fosningen.no

Beslutningen om fosningen.no sin framtid er tatt. Denne "nyheten" er KPS i ferd med å skrive om nå mens morgenkaffen inntas. Du kan vente å få lese den i løpet av formiddagen.
1. Fosningen.no skal være en helt frittstående nettavis med hovedfokus på kultur, idrett og enkelte nyheter. Politikk og politiske ytringer kommer ikke vi til å involvere oss med for her har folket facebook å boltre seg på. I hovedsak er det Ørland Kommune som er vårt nedslagsområde, men vi kommer ikke til å se nei til godt stoff og bilder fra resten av Fosen.
2. Innholdet i avisen skal bestå av artikler med tekst, bilder og bildeserier i bildegalleri.
3. Vi kan ta inn bilder og artikler fra folk flest, men som det er i andre aviser så bestemmer redaktøren hva som skal legges ut. Har du stoff og/eller bilder du vil dele med oss tar du kontakt med redaktøren så bli vi enige.

Nye medarbeidere
Fosningen.no har bare en journalist, og det er redaktører Kåre P. Vi kan imidlertid tenke oss å komme i kontakt med personer som har lyst til å prøve yrket, og da gir vi opplæring.

Tips...bruksanvisning
For å finne linken til albumet eller artikkelen du vil inn på.
1. Du står i 1.side og du bestemmer deg for hvilket album du vil inn i. 
2. Er du på en vanlig PC eller Mac finner du linken når du klikker på albumet og du ser det står. "Se bildene KLIKK HER." Du klikker på linken.
3. Bruker du en Ipad eller lingnende trenger du ikke se noen link når du klikker på albumet.  Du gjør da slik: Etter ett klikk på albumet scroller du ned til bunnen av 1.side og der finnere du linken. Klikk i vei!
4. Alternativ innlogging: Klikk deg inn på "Bildegalleri" eller en annen av hovedkategoriene i hovedmenyen. Der finner du trolig det du leter etter.

Mvh
Kåre Petter Sundet
 
Redaktør og eier
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 95 80 30 97
 

Slik er fosningen.no bygd opp

 

1.SIDE: Startsiden: Her ligger de ferskeste bilde-albumene. Klikk deg inn på bildet og finn linken videre.
OM FOSNINGEN: Her finner du informasjon og nytt fra "fosningen.no" samt statistikk på antall klikk på de best besøkte bildegallerier og artikler.
BILDEGALLERI: Her finner du alle bilde-albumer fordelt i kategorier.
NYHETER: Her finner du våre nyhets-artikler. Organiseringen er ennå ikke klar.
KULTUR: Artikler under kategorien KULTUR
SPORT: Artikler under kategorien SPORT
LOGG INN: Her finner du innloggings-portalen til nettsidens aller helligste. Det er her vi kontrollerer artikler før publisering. Her må alle som vil inn ha spesiell tillatelse.

 

 

Treff: 1447
Covid19 har stoppet nesten alt av idrett og kultur også på Fosen, og det betyr at det er få foto-prosjekter å gyve løs på. Har du en ide så gi oss tips ved å ringe eller sende en SMS til mobil 95 80 30 97. Er også svært interessert i nyhetssaker i hele Fosen. Brann, slagsmål, politiaksjoner og andre aktiviteter er interessant. RING ELLER SEND SMS.  Mvh fosningen.no