Ring oss: +47 95 80 30 97         Copyright: fosningen.no

2022-12-18 ØBK med nytt herrelag i 4.divisjon

Treff: 581

Ørland BK H4 - Følling fra Beitstad ved Steinkjer 18-34 (5-15)


ØBK herrer 4.divisjon: Bak f.v.: Sturla Hoøen (trener), Ola Meier Anderssen Ervik (4), Marius Foldahl Øverbyhagen (7), Andreas Ekseth (hjelper målvakt), Sondre Ljølkelsøy Bakken (11), Markus Hoøen (13).
Foran f.v.: Adrian With Aasgård (12), Andre Nysæther Henrichsen (8), Magnus Rognan Karlsvik (1), Jo Terje Rødsjø (2), Håkon Engum-Strøm (6), Jonas Vik (3), Leon Lilleli (9).

 

Laget ble til
For flere uker siden fikk Sturla Hoøen en henvendelse fra gutta på et tidligere lag, ØBK G14-16, han hadde vært trener for med spørsmål om han kunne bli med på å starte opp laget igjen. Laget ble lagt ned da pandemien, Covid 19, brøt ut, og siden har ikke gutta spilt håndball. Lysten har kommet tilbake, og Sturla sa seg villing til å bidra. Guttene tok selv kontakt med klubben om å melde på lag, og de fikk klarsignal fra klubbens styre etter noe diskusjon rundt hvordan dette skulle håndteres. Klubbens styre var så med på å legge tilrette det praktiske rundt påmelding og andre detaljer og så var gutta i gang med trening. Andreas Ekseth ble med som ressursperson med jobbing med målvakter, og Kristin Ljøkelsøy ble med som organisator. Alt det praktiske kom på plass og NHF Region Midt sa ja.

Tap, men det blir bedre!
Søndagens kamp mot Følling i Ørland Sparebank Arena var lagets fjerde kamp og det ble, som nevnt over, et tap. Tap ble det også på de tre første kampene. To knepne tap som godt kunne gitt poeng, men så skjedde ikke. Men gutta gir seg ikke med det. Nå ser de frem til flere kamper på nyåret, og de er overbevist om at poeng vil komme.
Se tabell og fakta under det siste bildet. (Sakset fra NHF sin hjemmeside).Håkon Engum Strøm med ballen og Andre Nysæter Henrichsen (8)


Markus Hoøen med ballen


Sondre Ljøkelsøy Bakken (11)


Markus Hoøen (13) og Jonas Vik (3)


Sondre Ljøkelsøy Bakken (11)


Jo Terje Rømmen (2)


Sondre Ljøkelsøy Bakken (11) og Markus Hoøen (13)


Jonas Vik (3) og Markus Hoøen med ballen.


Sondre Ljøkelsøy Bakken (11) scorer mål!


Andre Nysæter Henrichsen (8)


Adrian With Aasgård (12) sender ballen mot mål....


og mål ble det. Adrian With Aasgård (12).


Sondre Ljøkelsøy Bakken (11)


Markus Hoøen (13) med ballen og Ola Meier Anderssen Ervik (4)


Markus Hoøen (13) med ballen og Sondre Ljøkelsøy Bakken (11)


Adrian With Aasgård (12) scorer mål.


Håkon Engum-Strøm (6) scorer mål.


Jo Terje Rødsjø (2) i aksjon.


Sondre Ljøkelsøy Bakken (11) med ballen og Ola Meier Anderssen Ervik (4).