Ring oss: +47 95 80 30 97 

FK Fosen G16 vs Sverresborg

Treff: 568

Dette er bildene fra kampen mellom FK Fosen G 16 og Sverresborg. FK Fosen vant kampen hele 9-2, men laget brukte hele 25 minutter av 1.omgang for å finne spillemønster, duell-kraft, pasnings-fot og samhandling. Sverresborg ledet 2-0 før FK Fosens gutter fikk den 1. nettkjenningen. Senere gikk det slag i slag. Dette er et meget god lag med mange gode enkeltspillere. De har ett sterkt team bak laget som bare andre kan misunne dem og det samme gjelder publikum som møtte til kamp mannsterk. Det ble en trivelig stund i godværet på Oksvoll Stadion.
Fotografen har nå lagt ut de bildene han mener har passert nåløyet for å bli publisert. Det er synd jeg ikke har et bilde av målvakt Sollis super-redning i 2.omgang. Den skulle jeg likt å hatt bilde av. Men det er for lang avstand fra motstanderens mål og til hjemmelagets mål, og det ville vært litt av et slump-treff og fått et slikt blinkskudd. Det hadde krevd tålmodighet, og det er vel ikke fotografens sterkeste side akkurat. 
Håper at bildene faller i smak, og at det neste gang er andre spilleres tur. 
Lykke til videre med sesongen.


FK Fosen G16. Bak f.v: Andreas Søraker (trenerteam), Terje Steen (trenerteam), Henrik Moksnes, Aron Aannø, Erik Ulset, Adrian Solli, Julian Melum Bjerke, Knut-Marius Rødsjø,
Mads Emil Onsøyen, Jonatan Krokdal, Jørgen Ottesen (Trenerteam).
Foran f.v: Fredrik Wahl Ottesen, Jørgen Hernesmark, Even Kilaas, Lucas Berg Steen, William Hellem, Håkon Strøm, Sindre Elias Kilaas, Kenneth Skarsvåg (trenerteam)