Ring oss: +47 95 80 30 97 

Håndball J16 ØBK - Skaun

Treff: 403

Ørland BK J16 er på jakt etter en av de ledige plassene til "Toppserien J16 i Midt-Norge". Laget har trent i hele sommer med kvalifiseringskampene som mål. Kvalifiseringsrunden som angår ØBK-jentene spilles i Ørland Sparebank Arena lørdag 29. og søndag 30.august. Mer info finner du på ØBK`s egen hjemmeside eller på facebook. 
Sist lørdag var Skauns jenter, som har tidligere landslagstrener for damer Svein Tore Jakobsen som trener, på besøk i arenaen for å spille to treningskamper mot Ørland. Hjemmelaget vant begge kampene med sifrene 24-12 og 22-14 (jeg håper jeg husker riktige tall).
Det er både spennende og artig å følge jentene i deres bestrebelser for å nå "toppserien". De bildene som fotografen mener bør ligge på denne siden, fra treningskampene mot Skaun, er nå lagt ut.  Da er det vel bare å glede seg til kvalifiseringen, og motstanderne jentene skal spille mot er Vikhammer, Orkanger og Selbu. SISTE: Orkanger har trukket seg fra turneringen. Derfor kjøres alle kamper på lørdag den 29.august

Kampoppsett:
Lørdag 29. august:  kl 12.00 Ørland - Selbu  * kl 15.00 Vikhammer - Selbu  *  kl 18.00 Ørland - Vikhammer