Ring oss: +47 95 80 30 97         Copyright: fosningen.no

2022-10-27 Halvdan Sivertsen med fantastisk konsert

Treff: 400

Fosningen.no: På konsert med Halvdan Sivertsen i Bjugn Kulturhus - Hvilken opplevelse!


Bildetekst: Som dere ser på første bildet med Halvdan Sivertsen så er vi vitne til et lysshow tatt ut av en annen verden. Aldri har vi før sett noe lingnende, og fosningen.no vil forsøke å vise noen av effektene som ble brukt og derfor blir dette en sprutende vulkan med bilder, og det vet vi mange liker. Men noen av dere liker det trolig ikke, men da må dere være overbærende med oss som er opptatt av det tekniske. En konsert med fantastisk lyd og lys, og da må vi raske på å fortelle hvor mye vi holder av de lyd- og lysteknikerne som er med oss alle andre dager i året. For oss er disse av ypperste fagkvalitet, men det er bare artig å oppleve noe nytt, ukjent, spennende og overraskende.


En fantastisk konsert 

Men hva med Halvdan Sivertsen da. Hva har vi si om han og hans band. Fosningen.no har sakt det før og sier det enda en gang: De beste er alltid best, og det gjelder i høyeste grad Halvdan Sivertsen med band. Alle som fosningen.no snakket med hadde samme dom. Dette var utrolig fantastisk. Gamle låter får frem minner, og nye låter skaper forventninger, og det er grunn til å tro at alle med billett i salen er enige om at dette var en god investering.
Låter som "Hver gang vi møtes, 10 000 tommeltotta, Kjærlighetsvisa, Sommerfuggel i Vinterland og alle andre som ikke huskes i skrivende stund er jo helt udødelige. 

En opplevelse vi aldri glemmer

Fosningen.no tok seg en prat med en av Bjugn Kulturhus sine nestorer, Bjørnar Harøy, som var på konsert sammen med sin fru Ingjerd, og vi spør hvordan deres opplevelse av konserten var. Det var lett å få de to i tale.
– Dette var helt fantastisk. En av de aller beste konsertene vi noen gang har vært på. En utrolig god lyd og et lysshow som brøt alle grenser for hva vi trodde var mulig. Og hvilket band Halvdan hadde med seg! Hvilken presisjon og spilling med nytelse. Dette lever vi lenge på, betror Bjørnar Harøy oss og fru Ingjerd følger på.
– Jeg satt og fulgte med og lyttet spesielt på bandmedlemmene som koret Halvdan. Også det var utsøkt, og fantastisk fint. Dette vil jeg aldri glemme, sier Ingjerd Harøy.

Turneen går videre

Da konserten var over pakket musikerne alt de hadde av utstyr på scene og kontrollpult, og så bars det mot Trondheim. Neste kveld, onsdag, var det opptreden i  Olavshallen og der var alle seter i salen solgt. Vi skjønner folket fra Trondheim. Neste kveld, torsdag, er Halvdan med band i Stjørdal. 

Fosningen.no gir terningkast: 


For fosningen.no: Kåre Petter Sundet