Ring oss: +47 95 80 30 97         Copyright: fosningen.no

En Miljøbombe på Elveng

Treff: 1287

Brann på Elveng

Fredag ​​31.mai 2019 var vi vitne til en alvorlig boligbrann på Elveng i Bjugn. En enslig mann bodde i boligen, men han kom seg velberget ut etter at brannen oppsto. Huseieren tok seg en ny tur inn i flammene i et forsøk på å slokke, men brannen var kommet for langt og varmen ble for sterk så han måtte gi opp. Brannvesenet jobbet iherdig, men flammene raste inne i vegger, i gulv og i tak. Dermed ble resultatet at brannvesenet mye flammene gjøre seg ferdig slik at det ble en kontrollert avslutning. – Sikkerheten til mannskapene må alltid komme først, sa brannvesenets teamleder på stedet. (Lagt ut 20.12.2013)

 


En Miljøbombe

På min branndekning med kamera ble jeg klar over at branntomten, eller området som huset sto på, er en stor søppelfylling for gamle busser, lastebiler, campingvogner, vanlige biler og annet skrot. Hvis vi sammenligner med skrotplassen i Rissa, som det var så mye skriverier om for en del år siden, så vil det ikke forundre meg at det også i kjøretøyene på Elveng står motorer og gearbokser som ikke er tømt for olje. Samt batterier og annet tungt miljøavfall. Dette kalles vel for en miljøbombe.
Nå tenker jeg også litt på den uheldige huseieren. Et sterkt fokus på en som miljø er neppe den beste effekten av noen huseier slik som situasjonen hans er nå, derfor vil jeg avvente dager, men jeg kan elske at det blir en fotosafari i det grønne på Elveng om ikke lenge.

 
Jeg tror at kommunen vet om denne miljøbomben, og det skal derfor bli spennende å høre om våre lokale myndigheter kan eller vil gjøre noe med saken. Det er jo en sjanse for at jeg overdriver, men som lever får se. 

 

SE BILDENE FRA BRANNEN :     Se bildene fra brannen KLIKK HER