Ring oss: +47 95 80 30 97         Copyright: fosningen.no

Separatutstilling med Sissel Olsen

Treff: 784

Skrevet av: Marit Eide Dahl

Endelig var tiden inne for at Sissel Olsen kunne åpne sin separatutstilling på Galleri Empati. Den hadde blitt kraftig utsatt på grunn av Covid19.

Sist lørdag ble det åpning og publikum kjente absolutt sin besøkelsestid. Smittevernreglene ble styrket ivaretatt og publikum ble oppdelt i flere grupper. Det lille intime galleriet rommet ikke alle på en gang. (Lagt ut 11.09.2020)

Skrevet av: Marit Eide Dahl

Endelig var tiden inne for at Sissel Olsen kunne åpne sin separatutstilling på Galleri Empati. Den hadde blitt kraftig utsatt på grunn av Covid19.

Sist lørdag ble det åpning og publikum kjente absolutt sin besøkelsestid. Smittevernreglene ble styrket ivaretatt og publikum ble oppdelt i flere grupper. Det lille intime galleriet rommet ikke alle på en gang.

 

Høye glass, musikk, kaffe og kaker.

Det lokale veteranbandet «Vinyl» ønska oss velkommen allerede ved inngangen og sprudlevann ble servert. Senere ble det kaffe og kaker inne på galleriet. Galleriets leder, Toril Oksvold, ønska velkommen og ga ordet til kunstneren, Sissel Olsen.

Hun uttrykte seg slik:

  • «Jeg tror alle mine bilder handler om former for kjærlighet. I kjærligheten ligger det bekymring for miljø og dyreliv. Vår objektivisering av naturen, ødeleggelser av kulturhistorien. Men, selvfølgelig også ren glede over livet! Galskap er undervurdert. Jeg ønsker at mine bilder skal oppdages, detalj for detalj. Det blir lagt akkurat like mye omtanke i alt jeg lager, fra det aller minste til det største. Jeg vil fortelle deg historier, og mine historier blir fortalt i bilder. Sånn kan du skape din egen historie».

Utstillingen står oppe til den 20. september.

Kunstneren er utrolig produktiv, hele 44 bilder var utstilt og utover dagen var det mange som fikk røde lapper på. Det bestyr at de var solgt. Blir det noen til overs etter den 20. september, da utstillingen tas ned, havner de sammen med flere andre bilder på et galleri i Sandefjord. Der har Sissel Olsen samarbeide med andre kunstnere.

Arbeidene på denne utstillingen er tegninger med forskjellige redskaper, akryl, akvarell og blandingsteknikker med tusj og blekk. Som oftest dukker det opp forskjellige dyr i motivene, men hun tegner glatt det meste. Det kan være forskjellige naturalistiske dyretegninger, til fri fantasi og mekaniske skapninger i sjangeren steampunk. Det er kunst for enhver smak og stemning. Kunstneren Sissel Olsen produserer unike bilder. Utstillingen er absolutt verd et besøk.

Se alle bildene fra åpningen av utstillingen KLIKK HER


 
Orkesteret Vinyl fv: Ola Garli, Odd Hellem og Terje Thorsen. Bildet til høyre: Steampunk II - Sissel Olsen