Ring oss: 72 52 00 96

 

Årets Triathlon Gjølgavatnet ble meget vellykket både sportslig og som underholdning for hele familien. Spesielt artig var det for folk flest å overvære «Mini Vikings» som sjarmerte alle som så på.

For en førstereis på Triathlon Gjølgavatnet ble det en stor opplevelse på gårdstunet ved vannkanten. Både unge, og mange ikke fullt så unge, sprang rundt med startnummeret på fra de kom til de forlot området senere på dagen, og det var en elektrisk ladet stemning før start i alle klasser. Spesielt før de aller yngste som mer eller mindre tålmodig ventet ved startstreken på sin sykkel. Faktisk så ble tiden før start for «Mini Vikings» en prøvelse både for mor og far som skulle holde styr på og stogge unge vikinger før startskuddet kunne gå. Det var litt av en begivenhet å følge de yngste både på sykkel, turen i vannet og spurten inn over mål. Her ble det ikke spart på noen ting, og både under og etter løpet måtte det avsettes tid både til plastring av skrubbsår og annen nødvendig trøst. Veien opp til å bli en god junior og senior koster på mange vis.

 

Read More: Triathlon Gjølgavatnet - Mini Vikings stjal showet

I oktober 2017 ble jeg sendt ut som journalist for å dekke NM i saueklipping og innsamling av en saueflokk med hund. Dette skjedde på Austrått Gård på Ørland. Dette var en helt nye "sport" for meg, men artig var det. 

Leksvik - Tiller 21-24 (9-12)

Hvorfor var det nødvendig å tape denne kampen? Leksvik med opplagte og godt trente Merethe Kopreitan Dahl i spissen burde tatt to poeng i årets stresskamp i Leksvikhallen.
Merethe har egentlig lagt opp sin håndballkarriere for å trene håndball i yngre klasser, men hun har latt seg overtale til å spille de siste kampene av årets serie hvis mulig.

Read More: Håndball: Leksvik burde vunnet årets stresskamp

Motorama i Fosenhallen er anledningen for å se og bli sett på bilfronten. Hallen er full av godbiter, og da er det ikke bare amerikanske biler. Her er det også MC for enhver smak. Gå til KP`s Foto for å se bilder.

Read More: Motorama 2017

Hege Bøkko og Håvard Lorentzen gjorde rent bord under "NM i Sprint" i Fosenhallen.
Se bilder fra NM på kpsundet.no/foto.

 

Read More: Bøkko og Lorentsen i NM