Ring oss: 72 52 00 96

Et musikalsk show i ungdomshuset på Oksvoll er ensbetydende med kvalitet. Ensemblet fra Valsfjord Ungdomslag oste av selvtillit de to timene det forrykende showet, «Heile Trøndelag», varte. Det ble et fyrverkeri av et show og høydepunktene sto i kø. Fra mengden av innslag, som alle stammet fra musikkproduksjon fra hele Trøndelag gjennom mange år, velger vi å sette hovedfokus på veteranen Jan Ole Oksvold. Jan Ole som entret scenen selvsikkert med gitar, vakker kledning og sin meget gode countrystemme fikk folket i salen til å gjespe og juble. 

Etter endt dyst var kveldens eldste artist full av beundring for opplevelsene.

Read More: Ett forrykende sceneshow - "Heile Trøndelag"

 

Årets Triathlon Gjølgavatnet ble meget vellykket både sportslig og som underholdning for hele familien. Spesielt artig var det for folk flest å overvære «Mini Vikings» som sjarmerte alle som så på.

For en førstereis på Triathlon Gjølgavatnet ble det en stor opplevelse på gårdstunet ved vannkanten. Både unge, og mange ikke fullt så unge, sprang rundt med startnummeret på fra de kom til de forlot området senere på dagen, og det var en elektrisk ladet stemning før start i alle klasser. Spesielt før de aller yngste som mer eller mindre tålmodig ventet ved startstreken på sin sykkel. Faktisk så ble tiden før start for «Mini Vikings» en prøvelse både for mor og far som skulle holde styr på og stogge unge vikinger før startskuddet kunne gå. Det var litt av en begivenhet å følge de yngste både på sykkel, turen i vannet og spurten inn over mål. Her ble det ikke spart på noen ting, og både under og etter løpet måtte det avsettes tid både til plastring av skrubbsår og annen nødvendig trøst. Veien opp til å bli en god junior og senior koster på mange vis.

 

Read More: Triathlon Gjølgavatnet - Mini Vikings stjal showet

I hovedmenyen på denne nettsiden finner du en link til KP´s egen fotoside på nettet. Klikk på linken hvis du vil se bildene.

Bilder dere ser på nå et tatt under Triathlon Gjølgavatnet nå i sommer, og det er vinner av dameklassen, Silje Forsell fra Steinkjer, som blir gratulert og ønsket velkommen til mål.

Dette er en test av KP`s Blogg, og her kommer det trolig til å dukke opp mye rart fra hverdagen.

Bildet er hentet fra NM i Sprint på skøyter i Fosenhallen i mars 2018. De fleste som hører hjemme i norgeseliten deltok med Hege Bøkko og Håvard Lorentzen i spissen.