Ring oss: 72 52 00 96

KP`s Fotos

Her legger KP ut bilder som er tatt i inn- og utland. Bilder fra sport, idrett, kultur, hverdag og konkrete avis-saker. Gå til hovedmenyen og klikk deg videre.

Har du klikker deg videre på KP`s Fotos i hovedmenyen kommer du til KP`s egen nettside for foto. Her starter du på siden "Home", og du velger hvilket prosjekt eller album du vil kikke på. Hvert album er merket med et prosjekt-nr for at jeg lettere skal finne fram i arkivet. Hvert album eller prosjekt kan vare oppdelt i 2 kategorier.  "Privat" betyr at bildene er av privat karakter, og du må ha tilgangskode for å se dem.  Er prosjektet merket med "offentlig" eller "public" er det fritt frem. Lykke til. Håper du er glad i bilder.

Bildene som ligger på KP`s Foto er trolig irriterende små. Dette fører til at bildene har for dårlig kvalitet hvis de lastes ned. Spesielt hvis de blåses opp i størrelse.

Ønsker du et bilde i full størrelse lar det seg ordne, men det har sin pris da bildebehandlig er krevende spesielt på tid. Ta en telefon eller send en mail så ser vi på saken.
Egen prisliste vil snart bli lagt ut.

MERK: Bilder som skal følge en avis-sak blir aldri lagt ut på nettet før saken har stått på trykk i F-F eller en annen avis.