Ring oss: 72 52 00 96

   INFO OG NYHETER

       STILLINGER LEDIG

                 Finn deg jobb i
           "Nye Ørland kommune"
             Midt i Bjugn Sentrum

 

 

LEDIGE STILLINGER den 16.08.2019

Bjugn Bowling og Samlaget Go2 Grill står foran en ny hektisk vintersesong, og vi må ansette erstattere for våre ungdommer som nå reiser ut av Fosen for videre utdanning.
Felles for alle stillinger under kategorien «Medarbeider Bowling og Grill» er at arbeidstiden utelukkende er på kveldstid på hverdager, dag- og kveldstid i helgene og noen ganger må vi trø til på natta å. Dette betyr at stillingen som «Medarbeider Bowling og Grill» passer veldig godt for elever på Fosen vgs som bor i rimelig nærhet. 

Medarbeider Bowling og Grill
Vi søker etter jenter og/eller gutter som er lysten på å jobbe etter de kriterier som er nevnt i innledningen. For at dette skal være mulig bør du ha fast bopel i «Nye Ørland kommune» som betyr Bjugn eller Ørland. Du må ha sikker tilgang på skyss eller ha et eget transportmiddel som kan brukes på vinteren.
Du må være fylt 16 år og være arbeidsvillig.
Jobben består i å betjene kunder som vil bowle og kunder som ønsker å kjøpe pizza, burger eller noe annet fra vår grill-meny.
Det blir aktuelt å gjøre enkle mekaniker-oppdrag på bowlingmaskinene, og du må være i stand til å styre bowlingspillet over dataanlegget.

Kokk/kjøkkensjef
For vårt storkjøkken for produksjon og servering av norsk middag søker vi en medarbeider som er glad i å lage mat og som har sansen for å jobbe i team for å nå fastlagte mål. Vi ønsker å ha et oppegående kjøkken som leverer varen slik at alle gjester skal få lyst til å komme tilbake til oss etter et besøk. For den rette kan det vise seg at dette er en fremtidsstilling og stillingen passer godt for en person som vil skape sin egen bedrift gjerne sammen med en/sin partner. 

Disse to stillingstypene er i starten tenkt å være adskilt, men det vil være naturlig at man hjelper hverandre når det trengs.
Før du ansettes må det signeres en arbeidskontrakt som henviser til  jobbinstruksen for omsøkt stilling. 

Vi har i løpet av våren og sommeren fått noen søknader og de av dere søkere som ønsker å opprettholde den gir oss en melding på det. 

Søknadsfrist er satt til den 1/9, men det er aktuelt å ansette noen før den tid så ikke vent. Send din søknad med en gang.

Søknad sendes på mail eller i posten. Interessante søkere vil bli innkalt til intervju.

Spørsmål kan rettes til: Kåre Petter Sundet tlf: 95 80 30 97 eller mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Postadresse:
Bjugn Bowling AS
Postboks 180
7159 Bjugn

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For spørsmål ring:
Kåre Petter Sundet
958 03 097