Ring oss: 72 52 00 96

Bowlingens nyhetsside

Dette er bowlingens kontaktpunkt utad. Her finner du nyheter og annen info.
Siste: LEDIGE STILLINGER 

Ledige stillinger på bowlingen

Kokk
For snarlig tiltredelse har vi behov for en kokk for koking av norske middag fire dager i uka. Vi har mellom 20-30 til middag, og jobben tar ca 4-5 timer hver dag. Erfaring er en fordel, men ikke avgjørende da opplæring vil bli gitt. Det følger med endel renhold, og en normal arbeidsdag er fra kl 13.30 til kl 18.00.
For å oppnå større stilling kan denne stillingen kombineres med andre behov på bowlingen etter avtale.

Renholder
Vi har behov for renholder en til to dager i uka. Jobben består i generelt renhold av kjøkken, gulv på publikumsområde og rom hvor publikum ferdes.
En hel dag med renhold tar ca fire timer, men oppgavene kan fordeles over to dager eller tilpasses etter renholderens behov.

Bowlingmedarbeidere
Det er klart for ny sesong på bowlingen og vi behøver nye medarbeidere som kan betjene bowlinghallen og vårt grillkjøkken.
Vi har gode erfaringer med skoleelever fra videregående som kan jobbe etter skoletid, og så må det påregnes en eller to vakter annenhver helg.
Vi er spesielt på jakt etter medarbeidere som bor eller har hybel i Botngård med kort vei til jobben, men medarbeidere som har gode transportordninger går fint. Søkere må være fylt 16 år.

Søknadsfrist for alle stillinger er snarest da sesongen er i ferd med å starte ved at vi har høst og høstvær rett om hjørnet.
Skriftlig søknad med CV sendes på E-post, som brev i posten eller leveres ved personlig oppmøte.
Vi har de siste månedene fått inn et par søknader på E-post, og det hadde vært fint å fått en mail eller en melding på om søknaden står ved lag.
Spørsmål kan stilles til Kåre Petter Sundet på telefon 95 80 30 97 eller på E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Åpningstider:
Man-Fredag åpent kl 16.00 - 22.00
Lørdager     åpent kl 12.00 - 22.00
Søndager    åpent kl 12.00 - 20.00